Humanitarne akcije

Počela humanitarna akcija “S ljubavlju hrabrim srcima”

64FBFBEC-24DD-4328-86D1-D62D9C788B47
Kampanja za humanitarnu akciju “S ljubavlju hrabrim srcima” počela je 01. decembra, a donatorsko veče pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović biće održano 22. decembra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Od 01. do 31. decembra biće aktivan “M:telov” humanitarni broj 1411. Građani će pozivom na ovaj broj podržati akciju sa jednom KM, dok će tokom donatorske večeri biti u prilici da razgovaraju sa nekim od poznatih ličnosti koje podržavaju akciju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

 

[ads1]

Sredstva prikupljena u desetoj po redu humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” biće iskorištena za izgradnju dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Banjaluci i Trebinju.

Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena “S ljubavlju hrabrim srcima” broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banjaluka.

– Partneri predsjednika Republike i u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji su mladi umjetnici iz različitih dijelova Republike Srpske, koji će svojim umjetničkim performansom pokušati da zajedničkim snagama obezbijede pomoć za svoje drugare – navodi se u saopštenju.

Domatorsko veče biće održano 22. decembra u 17.00 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

 

[ads2]

 

Izvor:(RTRS)