Zanimljivosti

Open IPTV:Hladniji dani uz nove TV naslove

20161208222842_224407

Film”Čuda s neba”, na kanalu HBO, možete pogledati 10.12.2016. godine u 20.00 časova.

„Čuda s neba” je zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči o porodici Bim. Kad Kristi (Dženifer Garner) otkrije da njena 10-godišnja kćerka Ana (Kajli Rodžers) ima rijetku, neizlječivu bolest, ona počinje da traži rješenje i postaje strastveni borac za ćerkino ozdravljenje. Poslije Anine bizarne nesreće i njenog dramatičnog spasavanja dešava se neočekivano čudo koje zbunjuje medicinske stručnjake, ujedinjuje njenu porodicu i inspiriše cijelu zajednicu. TV kritičari svrstali su ovaj film u sam vrh svjetske kinematografije.

Petu epizodu serije “CIA u Berlinu”, TV kanal HBO 3, donosi u subotu-10.decembra 2016. godine u 18.35 časova.
„CIA u Berlinu” je  savremena špijunska drama od deset epizoda koja prati Danijela Milera (Ričard Armitidž), agenta koji je upravo stigao u ispostavu CIA u Berlinu. Danijel je na tajnom zadatku: treba da utvrdi identitet čuvenog špijuna koji se krije pod imenom Tomas Šo. U saradnji sa izmorenim veteranom Hektorom Dežanom (Ris Ifans), Danijel uči da se nosi sa pometnjom koja vlada u životu agenta na terenu – obmanom, opasnostima i moralnim kompromisima. Dok zalazi dublje u svijet iluzije njemačke prijestonice i otkriva niti zavjere koja vodi do Vašingtona, Danijel se pita da li iko može ostati normalan poslije misije u Berlinu.

TV CINEMAX, 14.12. 2016. u 22.05 časova predstavlja film “Karandiru”
Brazilski reditelj Hektor Babenko režira dramu „Karandiru”, zasnovanu na najprodavanijem romanu dr Drauzija Varele. Radnja se dešava u zatvoru u Sao Paolu (koji se zove Karandiru), jednom od najvećih u Latinskoj Americi. Doktor je onkolog koji stiže u zatvor da testira pacijenta na virus HIV-a. Vidjevši da tu ima dosta bolesnih zatvorenika, pretrpanih ćelija i nekontrolisane distribucije droge, doktor shvata da među zatvorenicima postoji snažna struktura moći. Razvija se nekoliko priča, uključujući onu o pokušaju ubistva Dagera, o Čiku u samici i romansi između Ledi Di i Tu Beda. Doktor konačno uviđa njihovu zatvorsku rutinu i vidi zatvorenike kao preživjele koji doživljavaju nasilan kraj, 2. oktobra 1992. Zatvorska pobuna poznata kao masakr u Karandiru odnijela je 111 života.

Akcionu komediju “Holivudski policajci”, televizijski kanal HBO 2 prikazuje u četvrtak,15.12.2016. godine u 17.00 časova
U filmu „Holivudski policajci”, Harison Ford i Džoš Hartnet glume Džoa Gavilana i Kejsija Kaldena, losanđeleske detektive sa velikim snovima. Gavilan radi honorarno kao agent za nekretnine, a Kalden je instruktor joge i čezne za karijerom na velikom ekranu. Kad neko ubije cijelu rep grupu na sceni, Gavilan i Kalden su pozvani da riješe slučaj. Dok njihova istraga napreduje, oni počinju da sumnjaju da su reperi smaknuti jer su pokušali da raskinu ugovor o saradnji sa direktorom izdavačke kuće Sartejnom (Ajzaja Vošington).

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.