Zanimljivosti

Open IPTV: najbolja ponuda filmskog, serijskog i dokumentarnog programa

20161013220619_220043U nedjelju, 16.10. 2016. godine u 10.40 časova na TV HBO očekuje nas premijera filma „Testament mladosti”.

Riječ je omoćnoj priči o ljubavi, ratu i sjećanju, zasnovanoj na popularnim memoarima Vere Britan o Prvom svjetskom ratu, koji su postali relevantno svjedočanstvo o ratu iz ugla žene. Kroz trnovit put, od mladosti i snova ispunjenih nadom do očaja i nazad, ovaj film govori o mladoj ljubavi, besmislu rata i pronalaženju smisla u najmračnijim vremenima.

Ekskluzivno na National Geographic kanalu, u nedjelju, 16. oktobra u 20.55 časova pogledajte premijeru dokumentarnog filma “Prvi car: tajne kineskog groba smrti”. Albert Lin i kanal National Geographic otkrivaju užasne tajne skrivene u grobnici Prvog kineskog cara. Ratnici od terakote su tek vrh ledenog brijega u ovom mauzoleju veličine Menhetna, koji je u većem dijelu ostao neotkriven… sve do sada. Ove tihe statue čuvaju eksplozivna, mračna otkrića koja će ispisati novu istoriju i oslikati potpuno drugačiju sliku drevnog svijeta od onog što smo mislili da znamo.

Sati”, jednostavan je naziv za megaspektakl u kojem trio vrhunskih glumica – Meril Strip, Džulijan Mur i Nikol Kidmen  – glume tri žene iz različitih epoha koje povezuju iste žudnje i strahovi. Virdžinija Vulf (Kidmen), tokom ranih 1920-ih u predgrađu Londona bori se protiv ludila dok počinje da piše svoj prvi veliki roman “Gospođa Dalovej”. Žena i majka u poslijeratnom Los Anđelesu, Lora Braun (Mur) po završetku Drugog svjetskog rata čita “Gospođu Dalovej” koja toliko utiče na nju, da počinje da razmišlja o pogubnim promjenama u svom životu. Klarisa Von (Strip), savremena verzija gospođe Dalovej iz romana Virdžinije Vulf, živi u Njujorku i zaljubljena je u svog prijatelja (Ed Haris) koji umire od side. Na kanalu CINEMAX u četvrtak, 20.10.2016. u 13.25 časova.

Još jednu premijeru,  film “Živjeti punim plućima”, TV kanal HBO 2 prikazuje 21. oktobra 2016. godine, u 07.35 časova. U ovoj priči o ženi koja se bori da nađe samu sebe i svoje mjesto na svijetu nakon što je ju, poslije15 godina braka, suprug ostavio zbog mlađe žene, glavnu ulogu tumači dobitnica Oskara Holi Hanter, uz Kvin Latifu i Denija De Vita. Džudi Mur (Holi Hanter) ima veliku kuću na Menhetnu, dovoljno novca za udoban život… i ogromnu prazninu u sebi. Ali kroz čitav niz neočekivanih novih poznanstava koji se prostire između Džudinih fantazija i raskošnog života današnjeg Njujorka, Džudi počinje da otkriva samu sebe i svoje mjesto na ovom svijetu.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.