Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Od ponedeljka nova programska šema i duže radno vrijeme u programu Radio Višegrada

Od ponedeljka nova programska šema i duže radno vrijeme u programu Radio Višegrada

298D7288-1D28-4F89-BC03-90569D6BC842

Od ponedjeljka 1. juna program Radio Višegrada emitovaće se po novoj programskoj šemi svakim danom od 07.30 do 20.00 sati, a program ove medijske kuće od sada će moći da se sluša i nedjeljom od 9.00 do 17.00 časova.

 

Direktor i glavni i odgovorni urednik programa Radio Višegrada Ljubinka Vasiljević rekla je da su se stvorili svi kadrovski i tehnički uslovi za produženje emitovanja programa i uvođenje rada nedjeljom.

„Osluškujući želje i potrebe naših slušalaca, ali i stavom redakcije odlučili smo se za ovaj korak. Program je produžen dva sata, što ne znači da ubuduće neće biti novih iznenađenja za naše slušaoce“, istakla je Vasiljevićeva.

Ona je dodala da će emitovanje programa nedjeljom biti relaksirajućeg karaktera, uz muziku i najaktuelnije informacije iz Višegrada, zemlje i svijeta, kao i tematske emisije ove medijske kuće.

„Moram da naglasim da među najslušanije emisije spadaju one iz ciklusa „Život i standard grada“ u kojima obrađujemo teme iz oblasti kulture i turizma, sporta, života na selu, zdravlja i interesovanja mladih, a one će sada biti emitovane od 16:15 časova. Takođe, veoma slušana emisija „Mozaik dana“, umjesto u 14.00 biće emitovana od 15.00 sati“, podsjetila je Vasiljevićeva.

 

Ona se posebno zahvalila opštini Višegrad i njenom načelniku Mladenu Đureviću koji su pomogli u nabavci nove opreme.

„Zahvaljujući tome smo u mogućnosti da stalno radimo na poboljšanju kvaliteta programa, ali i da budemo dostupniji našim slušaocima, ne samo u Višegradu, nego i u cijelom svijetu. Cilj nam je da slušaoci budu zadovoljni, a mi ćemo se i dalje truditi da ih pravovremeno i tačno informišemo“, naglasila je Vasiljevićeva.

 

opstinavisegrad.com

 

 

 

 

Slušajte Radio Višegrad uživo  na portalu Visegrad Live svakim danom od 07.30 do 20.00 časova i nedjeljom od 9.00 do 17.00 časova.

 

Check Also

Vgd

Šok u Višegradu: Okružni tužioc izvršio samoubistvo

“Policijskoj stanici Višegrad prijavljeno je da se desilo samoubistvo. Policijski službenici su na licu mjesta …

Powered by Master Media (TM)