Zanimljivosti

Novi Range Rover Evoque u Srbiji

Range-Rover-Evoque-pr-2

 

Kompanija British Motors sinoć je pred velikim brojem zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života, sportista i medija, predpremijerno u Srbiji predstavila novu generaciju Range Rover Evoqua, najmanjeg modela iz game Range Rover.  Uz vizuelne i audio efekte, model je predstavljen, a gosti su mogli da vide dve verzije modela u beloj i Nolita Grey sivoj boji.  Novi Evoque od 21. marta biće izložen na štandu British Motorsa u hali 1 beogradskog sajma tokom predstojećeg Međunarodnog salona automobila. To je ujedno i evropska sajamska premijera ovog popularnog Range Rovera kojeg je širom sveta od njegovog lansiranja 2011. godine, prodato u preko 800 hiljada primeraka.

 

[ads1]

Novi Evoque otelotvorenje je modernističkog pristupa dizajnu koji ima Range Rover. Smela evolucija koja zadržava suštinu karaktera ovog modela. Visok pojas i padajuća linija krova ističu jedinstven mišićav profil, stvarajući pouzdan i dinamični stav.

Evoque-ove privlačne proporcije daju mu veličanstveno prisustvo, zajedno sa novim uglađenim dizajnom farova sa integrisanim pokazivačima pravca. Oble kvake i izglačani bakarni detalji odraz su savremenog dizajna.

Enterijer novog Range Rover Evoque-a spoj je prefinjene elegancije i čistih, slobodnih površina. Najnovija tehnologija u kombinaciji sa najfinijim materijalima i detaljima daju otmen i luksuzan ambijent.

Zahvaljujući četvorostranom panoramskom krovu, enterijer je okupan prirodnom svetlošću, a pozadi je prostor proširen radi dodatnog komfora za putnike.

 

 

[ads2]

Range Rover Evoque

netauto.rs