Breaking News
Home / Zanimljivosti / Moderna kolekcija vodootpornih tapeta za kupatilo iz snova

Moderna kolekcija vodootpornih tapeta za kupatilo iz snova

Moderna kolekcija vodootpornih tapeta za kupatilo iz snova 665 l

Zahvaljujući izvanrednim karakteristikama, danas tapete ne samo što krase naša kupatila i druge prostorije u kojima ima dosta vlage, već omogućavaju i direktan kontakt s vodom, stoga čak i tuš kabine mogu biti dekorisane atraktivnim vodootpornim tapetama.

 

Na najvećem sajmu keramike i opreme za kupatila na svetu CERSAIE koji se održava u italijanskom gradu Bolonji, brend “Wall&decò” predstavio je novu kolekciju vodootpornih tapeta namenjenih za prostorije u kojima ima dosta vlage poput kupatila, kuhinja, bazena ili wellness i spa centara.

 

 

 

 

 

 

 

Zidne obloge “Wet System” kreiraju izuzetne enterijere zahvaljujući atraktivnom dizajnu, ali i izvanrednim tehničkim karakteristikama. Napredna tehnologija omogućila je da ove tapete budu otporne i na direktan kontakt s vodom, a da njihov dizajn isto vreme odgovori na sve potrebe modernog kupatila ili kuhinje.

 

 

 

 

 

 

Tapetama je sada moguće obložiti i tuš kabine ili zidove oko kade i tako dodatno ulepšati prostor kupatila. U novoj kolekciji preovlađuju zagasiti tonovi ružičaste i purpurne boje, i diskretni geometrijski i cvetni dezeni koji kreiraju opuštajuću atmosferu.

 

 

 

 

 

 

“Wet System” je patentiran na međunarodnom nivou i sastoji se iz više različitih komponenti – prajmera, specifične vrste lepka, štampane tkanine i zaštitnih slojeva, što omogućava da, pored osnovne dekorativne funkcije, tapete budu otporne na vodu i vlagu, kao i sredstva za čišćenje.

 

Foto: Wall&deco

 

kucastil.rs

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

slatko-med-propolis-3

Prirodna bomba za prehladu

  Kombinacija ova tri zdrava sastojka( đumbir, limun i med),  je prirodno  oružje u borbi …

Powered by Master Media (TM)