Aktuelnosti RS

LEPA HERCEGOVKA Ivona Vučković iz Bileće nova Miss Republike Srpske

7ejktkqTURBXy9lOTBjZGZjMzdkZjRhMjRjOGRmNmU4OTg5OWMzMjYwNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Mlada Bilećanka Ivona Vučković okitila se lentom najlepše u takmičenju za Miss Republike Srpske koje je sinoć održano u Bijeljini.

Pored nje titulu Mis interneta ponela je Kristina Karišik iz Nevesinja. U konkurenciji od 20 devojaka koje su se borile za titulu najlepše, u uži izbor i finale izbora za Miss BiH 2017 za Mis sveta plasiralo se 12 devojaka, prenosi BN televizija.

Anja Čivčić, Tamara Trkulja,Leontina Rosić, Ilinka Jovanović, Anđela Suvajac, Daliborka Popović, Stana Petrović, Irina Kovačević, Žaklina Vilotić, Jovana Milašinović, su takođe pored njih dve ušle u finale izbora za Miss BiH.

Takmičenje je održano u bijeljinskom hotelu “Drina”. Mnogobrojnoj publici takmičarke su se predstavile noseći modele brendova “Shooter” i “Timeout”, kao i u večernjim haljinama “Iskra Atelier” iz Bijeljine. U revijalnom delu programa nastupila je profesor violine Nikoleta Pavlović, kao i mali manekeni Škole manekena “ABC models” iz Bijeljine.

Devojke su prethodno nekoliko dana boravile u Bijeljini na pripremama, a finalistkinje koje su izabrane na pripreme idu u Tursku, u Antaliju, nakon čega sledi izor za Mis BiH koji će biti održan 1.oktobra.

TV BN/BLIC