OdbojkaSport Višegrad

KONAČNO-BRČANSKE PRINCEZE U VIŠEGRADU

ok-he-na-drini-2016-17

Takmičenje u odbojkaškoj Premijer ligi BiH ulazi u završnu fazu i ostalo je da se odigra još tri kola. Višegradske odbojakšice imaju obavezu da odigraju i zaostalu utakmicu 12 kola sa ekipom ŽOK Bimal-Jedinstva iz Brčkog. Gošće su konačno pronašle slobodan termin od evropskih obaveza i u Višegrad dolaze sutra (srijeda 15. Februar) Utakmica sa ekipom iz Brčkog igra se u sportskoj dvorani sa početkom u 17,00 časova.

U proljetnom dijelu šampionata višegrađanke nikako da pronađu formu koja ih je krasila iz prvog dijela šampionata ali za istinu treba reći da su u proljetnom dijelu višegrađanke igrale sa ekipama u kojima su protivnice bile favoriti te su se tako i nizali porazi. Poraze će teško izbjeći i u naredna dva kola, vanredno-Jedinstvo i redovno-Kula u Gradačcu 22. Marta. I pored poraza višegrađanke su spokojne za svoju sudbinu u Premijer ligi u kojoj će igarti i naredne godine. Cilj je postignu ali se očekuje bolja igra kojom će se pokušati suprostaviti „stalnim“ šampionkama Premijer lige i u završnici prvenstava ekipaam Modriče u 17 kolu i ekipi Dervente u zadnjem 18 kolu.

Pozivamao ljubitelje odbojke da sutra (srijeda 15.02.) dođu u sportsku dvoranu i da pozdrave šampionke lige i rezultate višegrađanki.

Utakmica počinje u 17,00 časova.

Sportski pozdrav!

 

 

OK HE na DRINI Višegrad