Aktuelnosti RS

Jedinstven pristup informacijama za klijente NLB Banke

20180205092359_463497

U namjeri da svojim klijentima, ma gdje se nalazili u BiH, obezbijede jednostavan i jedinstven pristup informacijama, NLB Banka a.d. Banja Luka i NLB Banka d.d., Sarajevo pokrenule su zajedničku web stranicu dobrodošlice.

„Naše dvije banke, članice NLB Grupe u Bosni i Hercegovini, na ovaj način žele obezbijediti i unaprijediti zajednički pristup klijentima. Svjesni smo da naši klijenti sve više koriste digitalne kanale komunikacije, te da se o uslugama naših banaka informišu na ovaj način. Kako bi uspostavili još kvalitetniji odnos, te im olakšali pretraživanje Web stranica obje Banke,  kreirana je zajednička platforma – ulaz dobrodošlice putem koje klijenti dolaze do daljnjih željenih informacija. Cilj je osigurati jedinstven i prepoznatljiv način komunikacije sa našim klijentima i kvalitetno odgovoriti na njihove buduće potrebe. Tu smo za sve što dolazi…“, poručili su iz NLB Banke a.d. Banja Luka i NLB Banke d.d., Sarajevo.

[ads1]

NLB Banke u Bosni i Hercegovini svoje poslovanje zasnivaju na partnerskim odnosima sa klijentima, nudeći moderna bankarska rješenja i  prilagođene bankarske usluge. Visok kvalitet usluga, jedinstven pristup klijentima, moderne poslovnice koje omogućavaju efikasno i stabilno poslovanje odlike su NLB banaka na tržištu Bosne i Hercegovine.

(www.nlb.ba)

 

[ads2]