Breaking News
Home / Srbija / FOTOGRAFIJE IZ GUČE KOJE ĆE OBIĆI SVIJET Saboraši od rijeke napravili VIP LOŽU

FOTOGRAFIJE IZ GUČE KOJE ĆE OBIĆI SVIJET Saboraši od rijeke napravili VIP LOŽU

Momci1

 

“Idem preko zemlje Srbije, ide srce gdje mu milije”, orilo se iz korita rijeke Bjelice, gdje je, do kolejna u vodi, grupa mladića iz Beograda i Novog Sada imala svoj performans.

– Ladna gajba piva, truba, lijepe žene šetaju kroz grad, šta tu nije jasno, Guča je zakon! – kaže Dragan koji đuska u rijeci i poziva na po koje pivo proključale saboraše.

 

 

– Ma ovo ti je raj na zemlji. Potpuna sloboda, svi su veseli, opušteni i što je najvažnije, pijani. Pravo da ti kažem, nisam završio fakultet, al’ sam pivo i trubu doktorirao. Ako nekome treba recept za dobar provod, odmah mogu da napišem. I važi bez pečata, ja garantujem – dovikuje iz Bjelice veseli Novosađanin.

Foto: RAS Srbija

Raspoloženi saboraši maksimalno su uživali u Guči iako se od toplote i asfalt topio. Centralno zbivanje trećeg dana najveće trubačke fešte bilo je u rijeci, gdje su plutale gajbe piva, a mladići i djevojke leškarili su u plićaku.

– Mi smo ti VIP gosti Sabora trubača. Ovi što su u reci do koljena, a odozgo ih prži sunce, e oni su boranija. Nemaju propusnicu za VIP ložu. Vidiš mi, stolica, gajba piva, klopa, a nad nama most. Nema da te prži u glavu. Lijevo trubači, desno toalet. Vip brate – govori momak koji sedi u rijeci ispod mosta i kaže da se zove Marko.

Foto: RAS Srbija

I dok su saboraši osvajali rijeku Bjelicu, oni malo pitomiji rashlađivali su se na bazenu u Guči.

(Blic)

Check Also

pasos

Zahtev za novi pasoš najranije šest meseci pre isteka važećeg

  Zahtev za izdavanje novog pasoša može se podneti najranije šest meseci pre dana prestanka …

Powered by Master Media (TM)