Zanimljivosti

Ford EcoSport Storm

Ford EcoSport StormFord EcoSport Storm
Ford je objavio fotografije serijske verzije modela Ford EcoSport Storm kao najavu skorašnje premijere koja će se održati u Brazilu.

Novi model poznat je javnosti jer ga je Ford još 2014. godine na Sao Paulo Motor Show-u predstavio kao EcoSport Storm concept, inspirisan modelom F-150 Raptor.

[ads1]

EcoSport Storm između ostalog ima upadljivu prednju masku sa velikim natpisom STORM, koji se nalazi i na poklopcu rezervnog točka na vratima prtljažanika, a tu su i bočne lajsne, proširenja blatobrana, robusniji branici i poklopac motora, crni krovni nosači, zatamnjena kućišta prednjih svetala i 17-inčni aluminijuski naplatci. U unutrašnjosti preovladava crna boja uz kontrastne narandžaste detalje.

Deo opreme čine i SYNC 3 sistem sa ekranom od 8-inča, zadnja kamera, Apple CarPlay i Android Auto, kao i automatski klima uređaj. EcoSport Storm dug je 426 cm, ima i pogon na sva četiri točka, pokreće ga dvolitarski flex-fuel motor koji razvija snagu od 176 KS uz obrtni moment od 221 Nm. Snaga se prenosi preko šestostepnog automatskog menjača.

[ads2]
Ford EcoSport Storm

netauto.rs