Zanimljivosti

Fiat na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi

Fiat-Fullback-Cross-GMS17

Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Fiat će prikazati svoja dva identiteta, jedan pored drugog, koji čine deo sve bogatije i kompletnije linije. Dva sveta koja karakterišu brend, funkcionalni i emotivni, oživljeni su u simbolici štanda, a na praktičan način, i u izloženim vozilima.

 

Tokom 2017. godine, FCA će slaviti 60. rođendan legendarnog modela 500: zvezda programa na Salonu automobila biće ekskluzivni model specijalne ograničene serije – ekskluzivnog izgleda i jedinstvenpg sadržaja, poput dvobojne izvedbe i posebnih 16-inčnih alu-felni. Pridružiće mu se model 500S, dinamičnija, “muška” verzija ovog legendarnog modela. Na Salonu u Švajcarskoj će debitovati i nove S-Design verzije, savršena kombinacija stila i sadržaja, projektovana da zadovolji očekivanja dinamične, sportske klijentele: ovaj novi imidž ogledaće se u „paradiranju“ modela Fiat Tipo sa 5 vrata i 500X. Da ne pominjemo pojavu celokupne Tipo linije, koja predstavlja ličnost, jednostavnost i funkcionalnost u spoju sa nenadmašnom vrednošću za novac.

Fiat 500X

Ekskluzivni detalji, beskompromisne terenske performanse i izvanredna prilagodljivost: novi Fiat Fullback Cross pik-ap, sposoban je da zadovolji svačija očekivanja. Pažnja će takođe biti usmerena na uzbudljivi automobil koji vozače časti istinskim osećajem kabrio vozila, u spoju sa potpuno italijanskim stilom: model 124 Spider, u novoj specijalnoj numerisanoj, ograničenoj seriji “Europa”. Ličnost i stil se takođe nalaze u vrhu liste kada je reč o modelu Panda, koji je najprodavaniji automobil u svom segmentu u Italiji od 2012. godine. Na štandu će biti prikazana Cross verzija, koja objedinjava sve funkcionalne karakteristike terenskih vozila više kategorije, u svega 370 centimetara prostora, kao i sistem Natural Power, koji smanjuje emisije izduvnih gasova i dalje pružajući prijatno i udobno iskustvo vožnje. Model 500L se prikazuje u Trekking verziji, u dvobojnoj izvedbi, koja ističe njegovu krosover prirodu, uz Traction+ tehnologijom.

 

Štand u Ženevi će posetioce dočekivati sa tipičnim Italijanskim stilom i elegancijom. Atraktivne tečne linije dizajna i njegov dinamičan oblik istaći će predstavljene automobile, sa fokusom na novi 500 jubilarnu ediciju, Panda Natural Power i Panda Cross i Fullback Cross, idealne automobile za terensku vožnju. Dualnost je ključni koncept na štandu, metafora za kontrastne i komplementarne karakteristike koje čine emotivni i funkcionalni svet brenda Fiat.

 

Odabir opreme u saradnji sa brendom Mopar, kao i promotivni proizvodi biće predstavljeni u posebnom odeljku. Ono što se među njima ističe je linija 500, dizajnirana da oduševi one koji vole da provedu svoje slobodno vreme u originalnom i ekskluzivnom stilu. Kul i popularni proizvodi uključuju duks sa ugrađenim slušalicama, rešenje koje pojednostavljuje njihovu upotrebu, kao i jastuče sa ugrađenim zvučnikom koje se može povezati sa smartfonom kako bi se puštale odgovarajuće pesme u svako doba. A izložbeni prostor posvećen posebnoj seriji 500 biće obogaćen kolekcijom „Fiat 500 Gabsule“. Posetioci mogu da kupe ekskluzivnu kolekciju torbi, tašni, nesesera i privezaka za ključeve koje je dizajnirao Gabs, inspirisanih karakterističnim kul stavom linije 500, koji odaje počast dizajnu i priča priču tako što prikazuje fotografije svojih kultnih karakteristika. Sunčane naočare „Tribute to 500 anniversary“ („Počast jubileju linije 500“), koje je napravila kompanija „Italia Independent“, će takođe biti dostupne: karakteriše ih tradicionalan, okrugao ram, inspirisan starinskim dizajnom i reinterpretiran u modernom, elegantnom tonu.

netauto.rs