Breaking News
Home / Zanimljivosti / Auto-moto / Fiat Ducato najbolja osnova za kamp vozilo

Fiat Ducato najbolja osnova za kamp vozilo

Ducato-Best-Base-2020

 

Čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina Promobil, 13. godinu zaredom, izabrali su Fiat Ducato za “Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini” time on nastavlja da dominira evropskim tržištem, imajući u vidu da su mnoga kamp vozila bazirana na modelu Ducato. U poslednjih 10 godina, odabralo ga je više od 500.000 porodica širom Evrome kao osnovu za kamp vozilo.

Ducato je dobitnik još jednog međunarodnog priznanja, pored mnogih koje je osvojio do sada. Trinaestu godinu zaredom izabran je za „Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini”, pored priznatih rivala. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina Promobil, koji već više od 25 godina predstavlja najvažniju referencu za trendove u segmentu kamp vozila.

 

Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel, koja se nalazi u gradu Val di Sangro (CH). Novi Ducato MY 2020  unapređen je tako da najbolje odgovori na sve profesionalne potrebe. Takođe, može da se pohvali novim karakteristikama za Ducato osnove za kamp vozila, u cilju da još više učvrsti poziciju neprikosnovenog lidera u ovom segmentu. U poslednjih deset godina, više od 500.000 porodica širom Evrope odabralo ga je kao osnovu za kamp vozilo.

Ljubitelji slobodnih aktivnosti posebno su entuzijastični zbog jedne od najvećih inovacija: 9-stepenog automatskog menjača. Ovaj menjač omogućuje opušteno, prijatno iskustvo u vožnji i obezbeđuje optimalnu potrošnju goriva, a pritom ne žrtvuje performanse. Štaviše, kod klasične Ducato osnove za kamp vozila, ponuda motora obnovljena je uvođenjem 2,3-litarskog Euro 6d motora (Euro 6d-TEMP 2.3-liter industrial diesel engine). Ovaj robusni i izdržljivi motor koji omgućuje solidne performanse i garantuje udobnost tokom vožnje, dolazi u četiri nivoa snage: 120, 140, 160 i 180 KS. Sve verzije opremljene su Multijet 2 tehnologijom, a svaki agregat ima posebne karakteristike, kao na primer dizajn turbo punjača, klipova ili dinamika protoka… Tu su i najnapredniji sistemi za pomoć pri vožnji, za duga, bezbrižna putovanja, ADAS, koji dolaze kao deo standardne opreme, kao i posebno oslanjanje za kamp vozila i mnoštvo funkcija koje garantuju vrhunski komfor.

 

Fiat Ducato osnova za kamp vozila je „lider u slobodi”, a njegovu vodeću poziciju  potvrđuje niz međunarodnih priznanja. Ističe se prestižna nagrada Nemačke za „Najbolju osnovu za kamp vozilo”, koja potvrđuje poverenje kupaca u model Ducato kao idealnu osnovu za slobodne aktivnosti. Fiat Professional jedini je brend koji poseduje posvećen tim koji može da se pohvali podrobnim znanjem o svetu kamp vozila, novom Fiat Professional For Recreational Vehicles sertifikacijom. Brend takođe nudi visok nivo personalizacije po pitanju proizvoda i usluga, garantujući kupcima najveću moguću flaksibilnost i slobodu.

 

netauto.rs

Check Also

13332674395e4a8c5f40e8d201884203_v4_big

Novi Kia Sorento

  Korejski proizvođač objavio je prve zvanične fotografije nove generacije SUV-a Sorento uoči premijere zakazane …

Powered by Master Media (TM)