Breaking News
Home / Zanimljivosti / Auto-moto / Dacia ponudila luksuzni Duster Extreme

Dacia ponudila luksuzni Duster Extreme

166588193461de9ca82dadb504379062_orig

 

Dacia kreće u novu godinu sa posebnom verzijom svog SUV-a.

Baš kao i verzija Prestige, po čijem uzoru je nastao, Duster Extreme može da se pohvali ekskluzivnim izgledom i bogatom opremom.

Spoljašnji dizajn je protkan narandžastim detaljima na prednjoj masci, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivne crne alu felne.

 

 

 

Narandžasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti – presvlake sjedišta od tkanine su dodatno istaknute narandžastim šavovima, dok su ventilacioni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje centralne konzole ukrašeni narandžastim umetcima.

Duster Extreme obuhvata sve serijske opcije verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijalni sistem Media Nav Evolution sa 8-inčnim ekranom osjetljivim na dodir, povišenu središnju konzolu sa dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga – dostupan je sa karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

Ovaj model je dostupan u šest boja karoserije, uključujući ekskluzivnu Urban sivu nijansu.

Cijena specijalne verzije Duster Extreme, opremljena motorom na benzin i plin ECO-G 100, startuje od 17.790 evra, a kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022, prenosi B92.

 

nezavisne.com

 

Check Also

20220513113834_718300

Volkswagen oživljava davno ugašeni brend, proizvodiće SUV i pikap

  Njemački auto-gigant potvrdio je da će lansirati podbrend Scout sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, …

Powered by Master Media (TM)