Srbija

Beogradski “Bir fest” od 15. do 19. avgusta

119518
Najveći muzički festival u ovom dijelu Evrope “Bir fest” i ovog ljeta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posjetilaca, najavili su organizatori.
Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Srbije “Belgrejd bir fest”, već 16. godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog ljeta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i svijeta, a sve to uz besplatan ulaz.

Publika je do sada mogla da uživa u više od 750 besplatnih muzičkih nastupa. Ove godine će biti i nova, treća bina koja će se zvati “Alternativ stejdž”.

[ads1]

 

“Shvatili smo da dvije bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a ‘Alternativ stejdž’ će biti novo omiljeno mjesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka. Glavna bina ‘Bir festa’, ‘Inovejšen stejdž’ i treća, alternativnija bina, doneće najbolje postave ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima”, poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže.

Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala organizatori će napraviti uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu.

Osim sjajnih vijesti iz muzičkog segmenta, važno mjesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje posjetioce očekuje najveći izbor industrijskih i kraft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz cijelog svijeta.

[ads2]

Prošlogodišnje nove festivalske zone, “Gostionica”, “Kraft lend” i “Embasi ov bir” ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima.

Slogan “Više od festivala”, koji će “Belgrejd bir fest” snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, naveli su organizatori.

rts