Vrijeme

Za vikend pretežno sunčano vrijeme

suncano_vrijeme_0-2

 

U Republici Srpskoj tokom vikenda biće sunčano i toplo vrijeme, uz maksimalnu temperaturu vazduha do 24 stepena Celzijusova.

Sutra će biti promjenljivo oblačno uz sunčane periode, vrlo slaba kiša je moguća samo ponegdje poslije podne, dok će na jugu biti sunčanije, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće od 17 do 23, u višim predjelima od 13 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

[ads1]
U subotu, 15. oktobra, tokom dana biće sunčanije i malo toplije, pogotovo na jugu, a maksimalna temperatura vazduha biće od 18 do 24, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 13 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 16. oktobra, biće pretežno sunčano i toplo, uz promjenljivu oblačnost, magla će se ponegdje duže zadržati tokom dana, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće od 18 do 24, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 14 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak če biti pretežno sunčano i toplo, posebno na jugu i sjeveru, a maksimalna temperatura vazduha biće od 18 do 24, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 14 stepeni Celzijusovih.

 

glassrpske.com

 

[ads2]