Aktuelnosti RSTurizam

Uspješna ljetna sezona na Јahorini

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić zadovoljan je zbog uspješne ljetne sezone na ovoj planini jer je Јahorina, kako kaže, ovog ljeta domaćin nezapamćenom broju posjetilaca, a da je za 79 dana rada zabilježila promet od gotovo 1.900.000 KM.

– Kod svih parametara koje pratimo primijetili smo ogroman rast. U odnosu na prošlu ljetnu sezonu bilježimo povećanje prometa za 61 odsto. Ove impresivne brojke rezultat su napornog i predanog rada – rekao je Ljevnaić na Јahorini.

On kaže da da se, prema najavama meteorologa, u narednom periodu očekuju lijepi jesenji dani, te pozvao ljubitelje planine i prirode da dođu na Јahorinu i iskoriste svoje vrijeme na kvalitetan način.

– Kraj ljeta ne donosi kraj sezone. Naime, naši sadržaji će nastaviti s radom, ali od 23. septembra radićemo samo vikendima. Razlog da posjetite Јahorinu je i popust od 50 odsto na sve sadržaje koji će važiti sutra i u nedjelju, 17. septembra – navodi Ljevnaić.

On je poručio da će svi građani Istočnog Sarajeva imati priliku da u nedjelju od 10.00 do 18.00 časova uživaju besplatno u svim sadržajima.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Јahorina Nedeljko Elek podsjeće da je na sjednici ovog odbora donesena odluka o besplatnom skijanju za djecu Sarajevsko-romanijske regije, ali i drugih opština.

RTRS