Zanimljivosti

Raznovrstan filmski, serijski i sportski program u ponudi Open IPTV-ja

20161103224632_221625

Premijerno izdanje filma “Mlađi referent”, na televizijskom kanalu HBO možete pogledati u nedjelju, 6.11.2016. godine u udarnom terminu u 20.00 časova.

U ovoj romantičnoj komediji rediteljke Nensi Majers, koja je dobila nagradu za film „Šta žene žele“, glume oskarovci Robert De Niro i En Hatavej. De Niro glumi Bena Vitakera, 70-godišnjeg udovca koji je shvatio da penzija uopšte nije onakva kakvu je očekivao. Koristeći priliku da se vrati u igru, postaje mlađi referent na modnom sajtu koji je osnovala i vodi Džuls Ostin (Hatavej). Film je sniman u Njujorku i njegovoj okolini.

A FOX TV, 8. 11. 2016. godine donosi nam novu premijeru – 1. sezonu serije “Čens”.

Serija ČENS snimljena je po romanu Kema Nana. Provokativni psihološki triler prati Eldona Čensa (Hju Lori), forenzičkog neuropsihijatra iz San Franciska koji je protiv svoje volje uvučen u nasilni i opasni svijet zamijenjenih identiteta, policijske korupcije i mentalnih bolesti. Nakon lošeg savjeta u vezi sa privlačnom pacijentkinjom koja možda pati od poremećaja podvojene ličnosti, Čens se nađe na nišanu njenog nasilnog muža, nemilosrdnog policijskog inspektora. Pošto se našao u problemima preko glave, Čens se upućuje u mutno gradsko podzemlje, dok se istovremeno hvata u koštac sa burnim razvodom i mukama svoje kćerke tinejdžerke, a zatim ubrzo počne da istražuje jednu od posljednjih granica ljudskosti – mračno, neistraženo područje ljudskog uma.

“Snažnije od bombi”, naslov je filma čija nas premijera očekuje na TV CINEMAX, u petak, 11. novembra u 22.00 časova.

Predstojeća izložba u čast fotografkinje Izabele Rid (Izabel Iper), tri godine nakon njene prerane smrti dovodi njenog najstarijeg brata Džonu (Džesi Ajzenberg) u porodičnu kuću – primoravajući ga da provodi više vremena nego ikad sa ocem Džinom (Gejbrijel Bern) i povučenim mlađim bratom Konradom (Devin Druid). Dok sva trojica žive pod istim krovom, Džin očajnički pokušava da se zbliži sa sinovima, dok se sva trojica istovremeno bore da usklade svoja osjećanja prema ženi koju pamte toliko različito.

Osim filmskog, dokumentarnog i serijskog programa, u ponudi Open IPTV-ja je i bogat sportski program koji, između ostalog, možete pratiti na kanalima Arena sporta. Podsjećamo, u pitanju je koncept sportskih  kanala, rezervisan za ljubitelje vrhunskog sporta.

Tako Arena sport 2 donosi atraktivne multiprenose fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope. Na ovom kanalu emituju se i direktni prenosi košarkaških utakmica, poput ACB lige, NCAA koledž lige, zatim američkog fudbala-lige NFL, te najvećih rukometnih takmičenja poput Lige šampiona i Bundeslige, kao i najuzbudljiviji boks i hokejaški mečevi. U premijernim i repriznim terminima na Areni Sport 3 se emituju mečevi najprestižnijih svjetskih liga, poput italijanske Serije A, francuske Lige 1, kao i utakmice Lige šampiona i Lige Evrope. Grčka, njemačka i brazilska fudbalska liga zauzimaju značajno mjesto na trećem kanalu Arene Sport uz Arsenal, Totenhem i Liverpul klupske programe.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.