Vrijeme

JUTRO HLADNO SA MRAZEM U BiH danas sunčano i prohladno vreme

z1hktkqturbxy8wyjrkmdg0zdcyywq2ntgynty4zmm0mtayyzc3mtg3ys5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Pretežno sunčano i prohladno vreme, uz temperaturu vazduha od tri do osam stepeni Celzijusovih, preovladavaće danas u Republici Srpskoj i FBiH.

Jutros je hladno sa mrazem i pretežno vedro, oko reka na istoku i zapadu je maglovito, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno sunčano i prohladno uz lokalno malu, ponegde i umerenu oblačnost.

Vetar će biti slab, pretežno severni i severoistočni, u Hercegovini slaba do umerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od tri do osam, u mestima sa maglom hladnije, a na jugu do 13 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7 časova

Bjelašnica minus devet stepeni Celzijusovih, Han Pijesak minus šest, Bijeljina, Tuzla, Srbac i Rudo minus pet, Višegrad i Krupa na Uni minus četiri, Banjaluka, Sokolac, Foča i Zvornik minus tri, Doboj, Kalinovik, Bileća, Novi Grad, Kneževo, Manjača i Čemerno minus dva, Kotor Varoš i Srebrenica minus jedan, Sarajevo, Zenica i Gacko nula, Mrkonjić Grad i Šipovo jedan, Ribnik dva, Trebinje pet, Neum sedam i Mostar devet stepeni Celzijusovih.

Na Han Pijesku snega ima dva centimetra.

blic.rs