Vrijeme

Danas oblačno sa kišom i PLJUSKOVIMA SA GRMLJAVINOM

6BbktkqTURBXy9hOGZiNjY5NGNkZDRhM2RiOWJhZDU0MWNiYzQwZjg0Ny5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha do 26 stepeni Celzijusovih, preovladavaće danas u Republici Srpskoj i FBiH.

Ujutro i prepodne biće oblačno sa kišom i pljuskovima u Krajini i severnim predelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 [ads1]

Padavine će se tokom dana premestiti preko centralnih predela ka istoku, a popodne se i na jugu ponegde mogu očekivati pljuskovi.

Kasnije popodne padavine na zapadu prestaju, a do večeri i u ostalim krajevima uz delimično smanjenje oblačnosti.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 16 na zapadu do 26 stepeni Celzijusovih na jugu i jugoistoku.

Duvaće umeren do jak, južni i jugozapadni vetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8 časova

Bjelašnica 10 stepeni Celzijusovih, Foča i Rudo 12, Višegrad 13, Mrakovica 14, Gacko, Srbac, Čemerno i Krupa na Uni, Nevesinje i Manjača 15, Kalinovik, Novi Grad, Prijedor, Čelinac i Kotor Varoš 16, Bileća, Srebrenica, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Knežnjevo, Krupa na Vrbasu i Majevac 17, Ribnik, Mrkonjić Grad, Sokolac, Han Pijesak, Mostar, Sarajevo i Livno 18, Trebinje, Šipovo, Zvornik, Tuzla i Bugojno 20, a Neum 24 stepena Celzijusova.

blic.rs

[ads2]