Izbori 2016 Višegrad

GRAĐANI BIVŠE PIONIRSKE UZ SDS

1972538_606129619472390_800525693_n
Mještani naselja Pionirska prepoznali su rad dosadašnje vlasti i večeras na tribini pružili podršku kandidatu za načelnika SDS Slaviši Miškoviću, kao i kandidatima za odbornike stranke.
U obraćanju okupljenim građanima,Mišković je istakao da nije bilo lako Višegrad oporaviti od velikih zaduženja koja je ostavila prethodna vlast, ali uz realnu politiku i racionalno raspolaganje budžetom, postignut je intenzivniji razvoj.
„Povećali smo podsticaj za poljoprivrednu proizvodnju jer smo svjesni da iza jakih gradova stoje razvijena sela“, rekao je Mišković.
On je potvrdio da je do sada zasađeno preko 600 dunuma maline, što u punom rodu, nakon tri godine, obezbjeđuje godišnji prihod od preko 2,5 miliona KM.
Nosilac liste SDS-a Ljubiša Škipina je podsjetio da je aktuelna vlast otvaranjem hotela „Andrićev konak“, između ostalog, omugućila da tridesetak mladih ljudi dođe do posla.
Škipina je dodao da je omladina dobila mogućnost da radi u upravnim i nadzornim odborima, ukupno njih 33, te da su pored finansijske podrške dobili mogućnost i da se usavršavaju ali i da odlučuju u kreiranju politike našeg grada.
„Mnogo toga je urađeno za Višegrad, a još više će biti realizovano u budućem periodu jer nam je cilj da zadržimo ljude u našem gradu i da im pružimo kvalitetne uslove za život i napredak“, naglasio je Škipina.
Opšti je zaključak sa tribine da Srpska demokratska stranka i dalje uživa povjerenje stanovnika Pionirske.

fb Sds Visegrad