Breaking News
Home / Zanimljivosti / Turizam / Јahorina spremna za početak sezone (VIDEO)

Јahorina spremna za početak sezone (VIDEO)

172789
Novu zimsku sezonu spremno dočekuju u Olimpijskom centru Јahorina i Ski-centru “Ravna planina”. Staze su dodatno uređene, smještajni kapaciteti prošireni, a preduzete su i epidemiološke mjere kako bi posjetioci bili zaštićeni.

Јahorina ove godine nudi “korona garanciju”. Skijaš koji ski- kartu ne iskoristi zbog infekcije virusom, imaće mogućnost da je zamijeni za sljedeću zimsku sezonu, ili da vrati novac.

– Ugovorili smo saradnju sa jednom laboratorijom koja znači da svaki skijaš koji želi da se testira moći će da se testira na bilo kojoj lokaciji, na poziv i naši svi zaposleni će biti testirani – naglasio je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra “Јahorina”.

 

Јahorinske staze su proširene, a osvijetljen je još jedan kilometar na Poljicama za noćno skijanje. Ulaganjem Vlade u renoviranje hotela “Rajska dolina”, smještajni kapaciteti značajno su prošireni. Prenoćište uskoro i na Ravnoj planini.

– U toku je realizacija izgradnje hotelsko-apartmanskog naselja ukupne vrijednosti preko 50 miliona maraka. Obuhvata 16 apartmanskih objekata, sa preko 20 smještajnih jedinica u svakom objektu. Gradiće se tri hotela od kojih će jedan biti u sklopu postojećeg objekta gondola – istakla je Ana Radojković, portparolka Ski-centra “Ravna planina”.

Na Ravnoj planini za predstojeću zimsku sezonu uređeni su poligoni za početnike i postavljena nova pokretna traka za skijaše, a 12 kilometara staza biće dostupno i za noćno skijanje tokom cijele sezone

RTRS

Check Also

163820

Privredna komora uputila inicijativu za nastavak projekta “Doživi Srpsku”

  Privredna komora Republike Srpske uputila je inicijativu predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, predsjedniku Vlade …

Powered by Master Media (TM)