Breaking News
Home / BIH / Republika Srpska / Aktuelnosti RS / Zbog ubistva Krunića uhapšen i Goran Milanović, traga se za Benedijem Đukanovićem

Zbog ubistva Krunića uhapšen i Goran Milanović, traga se za Benedijem Đukanovićem

20190423145256_534968

 

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su ubili Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića, te ranili Gorana Ilića.

Kako saznaju “Nezavisne” uhapšen je Emilio Balda i Goran Milanović, dok se za traga za Benedijem Đukanovićem.

Uhapšeni se sumnjiče za “Teško ubistvo” i krivično djelo “Ubistvo u pokušaju”

 

 

Ova lica se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za B.Đ. je raspisana potjernica.

Istragu u vezi sa krivičnim djelom “Teško ubistvo” vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

 

 

Podsjetimo, u Glamočanima kod Banjaluke protekle noći u pucnjavi su stradala tri lica, a jedno je zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem.

Ubijeni Slaviša Krunić je bio vlasnik kompanija “Sector Security, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, a ubijen je i jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović, te napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

nezavisne.com

Check Also

mini

U Srpskoj osam novih slučajeva, ukupno 1.359

U posljednja 24 časa, izvršeno je testiranje 489 uzoraka, a virus korona potvrđen je kod …

Powered by Master Media (TM)