Breaking News
Home / Visegrad / Izbori 2016 Višegrad / ZA IZGRADNjU VODOVODA KLAŠNIK-PRELOVO, OPŠTINSKA VLAST IZDVOJILA 400 000 KM

ZA IZGRADNjU VODOVODA KLAŠNIK-PRELOVO, OPŠTINSKA VLAST IZDVOJILA 400 000 KM

Na javnoj tribini Srpske demokratske stranke održanoj u mjesnoj zajednici Prelovo, kandidat za načelnika Slaviša Mišković podsjetio je prisutne na ono što je uradila lokalna zajednica na ovom prostoru i području opštine Višegrad, te predstavio program daljeg razvoja opštine i svih njenih dijelova, uključujući i ovo mjesto.
Nosilac odborničke liste SDS-a dr Ljubiša Škipina,u obraćanju prisutnima, istakao je da je u protekle četiri godine prioritet bio poljoprivredni i ruralni razvoj jer je aktuelna vlast duboko svjesna da iza jakih gradova stoje jaka i razvijena sela.

„ Izgradnja vodovoda Klašnik-Prelovo,prema svim procjenama je od neprocjenjive vrijednosti za ovdašnje stanovništvo koje je već duži niz godina imalo probleme sa napajanjem domaćinstava vodom za piće i drugu potrošnju“, dodao je Škipina.

On je podsjetio da je vodovod u dužini od 10 kilometara i 260 metara finansiran sredstvima iz budžeta opštine Višegrad, namjenjenim za kapitalne investicije u ukupnom iznosu od 400 000 KM.

Kandidat za načelnika SDS-a Slaviša Mišković je istakao da je opština za ovu mjesnu zajednicu osim vodovoda kao kapitalnog projekta, realizovala i druge investicije koje su značajno doprinijele kvalitetnijem bavljenju poljoprivredom stanovnika ovog područja.

„ Drago mi je da su mještani Prelova prepoznali naše zalaganje u toku mandatnog perioda koje se, pored ostalog, odnosi na povećan podsticaj za poljoprivredu, poboljšano održavanje, sanaciju i rekonstrukciju puteva“, naglasio je Mišković.

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)