Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / Izbori 2018 / Vučić: Frapantno mešanje zapada u izbore u RS

Vučić: Frapantno mešanje zapada u izbore u RS

20180924202705_499163

Predsjednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić izjavio je večeras da će, kada prođu izbori, iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

“Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo”, kazao je Aleksandar Vučić, na sjednici Glavnog odbora stranke i dodao da se prvo kiselo nasmijao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH.

“Sačekaću kraj izbora, mi se nećemo mešati u odluku našeg naroda u RS, ali ću posle izbora izneti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. . . i još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda vam je sve jasno…”, rekao je on.

 

Kazao je da miješanje ide do te mjere da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka, i prijete im da ne smiju da promijene stranu ili bi u protivnom “odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili”.

“Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike. . . šta ćete. . . Srbija je uvek sve znala da istrpi”, rekao je predsjednik Srbije.

Tanjug

Check Also

13419720825d52a68803459005416132_v4_big

Tesla, Andrić, Selimović… Čiji su (naši) velikani?

Velikani poput Nikole Tesle, Ruđera Boškovića i Ive Andrića pripadaju svetskoj nauci i književnosti, a …

Powered by Master Media (TM)