Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / Izbori 2018 / Vučić: Frapantno mešanje zapada u izbore u RS

Vučić: Frapantno mešanje zapada u izbore u RS

20180924202705_499163

Predsjednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić izjavio je večeras da će, kada prođu izbori, iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

“Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo”, kazao je Aleksandar Vučić, na sjednici Glavnog odbora stranke i dodao da se prvo kiselo nasmijao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH.

“Sačekaću kraj izbora, mi se nećemo mešati u odluku našeg naroda u RS, ali ću posle izbora izneti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. . . i još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda vam je sve jasno…”, rekao je on.

 

Kazao je da miješanje ide do te mjere da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka, i prijete im da ne smiju da promijene stranu ili bi u protivnom “odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili”.

“Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike. . . šta ćete. . . Srbija je uvek sve znala da istrpi”, rekao je predsjednik Srbije.

Tanjug

Check Also

TH_k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpZN01EQV8vNmQzNmZmMTNjNWM1NWEwOGQ4MGRjYTBlODY5ODM2MGEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

BRANKICA I TIJANA PONOS S OBE STRANE DRINE Republika Srpska – zlatni rudnik naše odbojke!

  Odbojkašice Srbije ostvarile su istorijski uspeh osvajanjem Svetskog prvenstvu u Japanu, a sjajnu generaciju …

Powered by Master Media (TM)