Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rudo / Vozač zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kod Rudog

Vozač zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kod Rudog

mup

Na regionalnom putu Rudo-Uvac u mjestu Ustibar, opština Rudo, 07.02.2018.godina, oko 0,90 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice  zadobilo teže tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala je V.M. (1971) iz Priboja, koja je u momentu saobraćajne nezgode upravljala vozilom marke „Golf“. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što je imenovani vozač izgubila kontrolu nad vozilom usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, usled čega je došlo do slijetanja vozila niz kosinu pored puta, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede je zadobila V.M. (1971) nastanjena u Priboju. Ista je nakon ukazivanja ljekarske pomoći prebačena na dalje liječenje u Opštu bolnicu Užice.
Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Rudo, a o svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode.
mup.vladars.net

Check Also

21472691

Rudo : Realizovane aktivnosti „Dan otvorenih vrata“

U Gradskoj dvorani „Rudo sport“ u Rudom,  20.11.2018. godine sa početkom u 12,30 časova pripadnici  jedinice za …

Powered by Master Media (TM)