Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rudo / Vozač zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kod Rudog

Vozač zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kod Rudog

mup

Na regionalnom putu Rudo-Uvac u mjestu Ustibar, opština Rudo, 07.02.2018.godina, oko 0,90 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice  zadobilo teže tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala je V.M. (1971) iz Priboja, koja je u momentu saobraćajne nezgode upravljala vozilom marke „Golf“. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što je imenovani vozač izgubila kontrolu nad vozilom usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, usled čega je došlo do slijetanja vozila niz kosinu pored puta, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede je zadobila V.M. (1971) nastanjena u Priboju. Ista je nakon ukazivanja ljekarske pomoći prebačena na dalje liječenje u Opštu bolnicu Užice.
Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Rudo, a o svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode.
mup.vladars.net

Check Also

fAMk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpJN01EQV8vZDQ2Mjk5YTJmY2U0NWFhOTBlN2YzZmFlOGQ1ZWY5ZjQuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Lekari mu se pet dana BORILI ZA ŽIVOT: Preminuo POLICAJAC HEROJ koji je iz kanjona SPASAO DJEVOJKU

Pripadnik Granične policije BiH Radoš Drakula (42) iz Rudog, koji je teško povređen u nesreći …

Powered by Master Media (TM)