Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Višegrad : U roku od šest sati pronađeni izvršioci krivičnog djela Teške krađe

Višegrad : U roku od šest sati pronađeni izvršioci krivičnog djela Teške krađe

  546827FC-CBE5-46B4-88CB-CED1D2010D83

 

Brzom i efikasnom intervencijom policijskih službenika Policijske stanice Višegrad, nakon šest sati od prijave da je izvršeno krivično djelo Teška krađa u samostalnoj zanatskoj radnji „Knežević“ u Višegradu pronašli su  i lišili slobode dva lica kao i sve otuđene predmete.

 


        Naime, 23.08.2019.godine u 03;40 časova od strane radnika fizičkog obezbjeđenja u Andrić gradu u Višegradu, prijavljeno je da su dva maskirana lica u predjelu glave, izvršila provalu u zlatarsku radnju „Knežević“ u Andrić gradu, te da su iz iste otuđili veću količinu zlatnog nakita. Blagovremenom i efikasnom  reakcijom policijskih službenika i na  osnovu dobijenih operativnih informacija  u 10,45 časova u mjesti Jagodina, opština Višegrad, policijski službenici pronašli  su i lišili slobode dva lica, za koja postoje osnovi sumnje da su izvršila opisano krivično djelo Teške krađe,  i to L.V. i P.D. obojica iz Užica, Republika Srbija.

 


O ovom događaju je obavješten dežurni tužilac nadležnog javnog tužilaštva, a lica se nalaze u prostorijama Policijske stanice Višegrad  i u toku je  kriminalistička obrada istih. Lica će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u dalju nadležnost i postupanje Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

 

mup.vladars.net

Check Also

E0CE945E-622A-4A92-8383-52B82C13A07C

Promotivna kampanja „Čekamo vas u Višegradu“

Turistička organizacija Višegrad, u saradnji sa opštinom Višegrad, od 1. jula pokreće promotivnu turističku kampanju …

Powered by Master Media (TM)