Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Višegrad : Evidentirano krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“

Višegrad : Evidentirano krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“

MUP_Srbije_avaz

 

Na području Policijske uprave Foča ANPR kamerama evidentirana su dva krivična djela „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“.

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde su radom na terenu  identifikovali lice inicijala B.Ž. iz Goražda koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja  isprave“. ANPR nadzornom  kamerom  dana 24.04.2022. godine  registrovan je prolazak teretnog motornog vozila marke „Mercedes“ na kojem su se nalazile tablice čija je važnost potvrde o registraciji istekla. Izvršenim provjerama utvrđeno je da su tablice nepripadajuće za navedeno vozilo.

Navedeno lice je priznalo izvršenje krivičnog djela i nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo će biti dostavljen Izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su  identifikovali  lice inicijala I.M iz Višegrada koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja  isprave“. ANPR nadzornom  kamerom  dana 03.05.2022. godine registrovan je prolazak putničkog vozila marke“Audi“ na kojem su se nalazile tablice kojima je istekla važnost potvrde o registraciji. Izvršenim provjerama utvrđeno je da su tablice nepripadajuće za navedeno vozilo. Navedeno lice je priznalo izvršenje krivičnog djela.

U toku je dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela  nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv lica I.M. biti dostavljen  Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Posebni slučajevi falsifikovanja  isprave“

Na području Policijske uprave Foča postoji pet ANPR nadzornih kamera kojima se otkrivaju neregistrovana ali i ukradena vozila.

mup.vladars.net

 

 

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, Twitter nalogu i  pridružite se u našoj  Viber zajednicu.

 

Check Also

200824

Đurević: Optužbe protiv mene paušalne (VIDEO)

  Iskoristiću svoje zakonsko pravo da se obratim svim instancama jer su sve optužbe protiv …

Powered by Master Media (TM)