Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Višegrad : Brzom reakcijom policije pronađeno vozilo koje je ukradeno u Rogatici

Višegrad : Brzom reakcijom policije pronađeno vozilo koje je ukradeno u Rogatici

mup

 

Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, dana 22.02.2022. godine pronašli su putnički automobil čije je otuđenje prijavljeno istog dana oko 15,40 časova na području Rogatice, kao i izvršioca krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Rogatica, 22.02.2022. godine  prijavljeno je da je otuđen putnički automobil „Golf“, koji se nalazio na parking prostoru u ulici Srpske sloge u Rogatici.

Policijski službenici preduzeli su sve neophodne mjere i radnje u cilju pronaska vozila, te došli do saznanja da je vozilo odvezeno u pravcu Višegrada, te da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela može dovesti lice inicijala B.P. iz Višegrada.

U saradnji sa policijskim službenicima Policisjke stanice Višegrad lice B.P. je lišeno slobode, a u dvorištu kuće navedenog pronađen otuđen putnički automobil.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će tužilaštvu protiv lica B.P. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a vlasniku vraćen automobil.

/mup.vladars.net/

Check Also

maxresdefault

AgroTV Srbija : Priče sa vode Na Drini Ćuprija, Višegrad

    Priče sa vode ep. 132 12.04.2022. Na Drini Ćuprija, Višegrad, I deo   …

Powered by Master Media (TM)