Breaking News
Home / Visegrad / Izbori 2016 Višegrad / USPJEŠNO DONATORSKO VEČE AKTIVA ŽENA SDS

USPJEŠNO DONATORSKO VEČE AKTIVA ŽENA SDS

14317620_1098496693569011_8733126130227344825_n
Aktiv žena Srpske demokraske stranke prikupio je sinoć na donatorskoj večeri, koja je održana u Hotelu „Andrićev konak“ u Višegradu 3.300 KM pomoći Udruženju hendikepiranih osoba „Želje“ i Udruženju lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“.
Predsjednica Aktiva žena SDS Branka Čarapić, zahvalila se svim ljudima dobre volje koji su pomogli da se ova humanitarna akcija realizuje na najbolji mogući način.
„Srpska demokratska stranka u svom programu i političkom djelovanju posvećuje pažnju svim socijalnim problemima stanovništva Republike Srpske i opštine Višegrad, a posebno onima koji su najviše izloženi problemima ili trpe najveće tranzicije“, istakla je Čarapićeva.
Ona je naglasila da ljudi često i protiv svoje volje nesvjesno zanemaruju prave vrijednosti, prije svega jedni druge, pa i djecu.
„ Večeras smo još jednom dokazali da smo plemeniti, čestiti, pravi hrišćani, a da nam naša djela mogu služiti samo na čast“, dodala je Čarapićeva.
Predsjednica Udruženja „ Želje“, Slađana Stamenković zahvalila se cjelokupnom OO SDS na pruženoj pomoći, a posebnu zahvalnost je ukazala načelniku Slaviši Miškoviću koji je ovo udruženje vratio na grant u budžetu opštine .
„Želim da se zahvalim Aktivu žena SDS na ovom humanom gestu, kao i na prikupljenim sredstvima koja će našem udruženju poslužiti za dalji rad i olakšati život naših korisnika“ poručila je predsjednica Udruženja „ Moj prijatelj“, Dragana Antić.
Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković je istakao da je ovo posebno veče koje dokazuje da ima pravih ljudskih vrijednosti, humanih i plemenitih ljudi.
„Ovo je jedna od uspješnih akcija Aktiva žena SDS koje govore o snazi i humanosti naše stranke“, rekao je kratko Mišković.
Žene iz aktiva SDS su za dobrotovore, koji su prisustvovali donatorskoj večeri, pripremile bogatu trpezu.

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)