Breaking News
Home / BIH / Republika Srpska / Aktuelnosti RS / Učenici zvorničke muzičke škole partneri u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” (VIDEO)

Učenici zvorničke muzičke škole partneri u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” (VIDEO)

174224

Učenici zvorničke Osnovne muzičke škole “Vojin Komadina”, poznate po izvrsnim rezultatima na brojnim takmičenjima kako u zemlji, tako i u regionu, partneri su predsjednice Srpske u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima”.

Pjesmom “Vjeruj u ljubav” žele da motivišu sve ljude dobre volje da daju svoj doprinos u prikupljanju sredstava za osnivanje banke humanog mlijeka.

Solisti, članovi hora i školskog orkestra vjeruju u ljubav i humanost, što se osjeti u svakom taktu muzičke numere.

 

 

– Drago mi je što smo partneri predsjednici Republike Srpske u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” i što ćemo pomoći ovim bebama – kaže Marijana Dedić.

Zadovoljstvo ističe i učenica Sara Vasinjević, jer zna, kako kaže, da će njena pjesma nekome pomoći i nekoga usrećiti.

Kada imate plemeniti cilj pred sobom i radite to svim srcem, onda sve ide lako.

– Za ovu priliku smo pripremili zajedničkim snagama pjesmu Zdenka Runjića ”Vjeruj u ljubav” za koju sam ja uradila aranžaman. Želimo da snažnom porukom dođemo putem muzike do srca ljudi dobre volje koji će podržati akciju i pozvati 1411 – ističe Tamara Lazić, profesor orkestra u Muzičkoj školi.

 

– Nama je zadovoljstvo ako možemo da dorpinesemo bilo kojoj humanitarnoj akciji jer su to ujedno,osim obrazovanja i kulture koje  pružamo, lekcije vaspitanja. Djeca na taj način uče da biti human znači sutra biti dobar čovjek –  zaključila je Dijana Zekanović, direktorka Osnovne muzičke škole u Zvorniku.

Zvornički muzičari – humanisti, promoteri, i ne samo Zvornika, već i cijele Republike Srpske, ponosni su što imaju priliku da daju svoj doprinos u osnivanju prve banke humanog mlijeka.

RTRS

Check Also

168871

U Srpskoj 302 novozaražena, 5 iz Višegrada

  Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u …

Powered by Master Media (TM)