Breaking News
Home / Susjedne opštine / Gorazde / U nesreći kod Goražda teže povrijeđen motociklista

U nesreći kod Goražda teže povrijeđen motociklista

policija-srbije

 

Jedna osoba je teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 9 sati na magistralnom putu M-20 iznad naselja Vitkovići kod Goražda.

Riječ je o motociklisti koji je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu i sudario se sa putničkim automobilom.

– Jutros u 9 sati i 20 minuta iznad naselja Vitkovića na magistralnom putu M-20 došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao jedan motociklista i jedno putničko motormo vozilo. Vozač motocikla iz Čajniča zadobio je teže tjelesne povrede, prelom natkoljenice, ukazana mu je ljekarska pomoć u Urgentnom centru Kantonalne bolnice Goražde naklon čega je prevezen u Klinički centar u Foču – izjavio je za Klix Emko Rizvanović, šef kabineta komesara policije MUP-a BPK Goražde.

 

 

Dežurni kantonalni tužilac je zajedno sa policijskim službenicima obavio uviđaj, a prema prvim rezultatima uviđaja motociklista je zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, usljed mokrog kolovoza, izgubio kontrolu nad motociklom, kazali su u policiji.

 

srpskainfo.com

Check Also

670

BUDI NO.1 KAMP ZA GOLMANE U TIVTU

  Golmanska akademija „NO.1“  organizuje kamp „Budi NO.1“ u Tivtu, a učešće je uzelo 29 …

Powered by Master Media (TM)