Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / U Foči izvedena pokazna vježba pripadnika Jedinice za podršku Foča

U Foči izvedena pokazna vježba pripadnika Jedinice za podršku Foča

27066118

U sklopu Rada policije u zajednici, dana 05.10.2017.godine sa početkom u 12,00 časova, na platou ispred akva parka Ušće u Foči, pripadnici Jedinice za podršku Policijske uprave Foča  organizovali su taktičko pokaznu vježbu, a sve u cilju upoznavanja građana sa radom policijskih službenika.
U okviru ove aktivnosti građani su imali priliku da vide demonstraciju pokazne vježbe koja je obuhvatila prinudno zaustavljanje vozila uz kontrolu lica, odbranu od naoružanog i nenaoružanog napadača, blokadu objekta i upad u objekat te upotrebu službenog psa (za napad i pronalaženje eksploziva). Građani su takođe imali priliku da vide službenu opremu i vozila koja policijski službenici koriste prilikom izvršavanja redovnih i vanrednih poslova i zadataka.

Kao pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova policijski službenici Jedinice za podršku Foča pokazuju visok profesionaliza, spremnost i brzinu da uvjek i u svim vremenskim uslovima mogu da odgovore i odreaguju na sve redovne i vanredne zadatke koji se pred njima nađu, a sve u cilju zaštite građana i imovine Republike Srpske.

mup.vladars.net

 

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

mup

Saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama

Na magistralnom putu M20 Foča – Goražde, u mjestu Handići, opština Foča, 30.11.2017.godina, oko 10,00 …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)