Breaking News
Home / Zanimljivosti / Turizam / Trendovi u 2022. godini, wellness turizam ubedljivo prvi

Trendovi u 2022. godini, wellness turizam ubedljivo prvi

wellness-spa-sauna

 

Novi izveštaj Instituta „Global Wellness“ (GWI) na temu globalne wellness industrije najavljuje da je procvat ove vrste turizma upravo pred nama

 

 

 

Većina turističkih stručnjaka u svojim prognozama generalno se slaže u jednom, wellness putovanja će biti glavni i rastući trend u 2022. godini. Iako svi trenutno proživljavamo Omikron trenutak, velike turističke organizacije, uključujući i Svetski savet za putovanja i turizam, nedavno su se složile da će se broj putovanja značajnije povećati 2022. godine u odnosu na godine pre pandemije.

 

Gotovo svi u ovoj industriji se slažu da će nakon dve godine stresa ljudi, kao nikad pre, nastojati da izleče svoj um i telo na wellness destinacijama. Ako je prošle godine bio na snazi trend „resetovanja turizma”, ove godine će biti na snazi „revitalizacija i dobrobit organizma i duha“.

Potražnja za wellness iskustvima porasla je tokom 2021. godine, a stručnjaci ističu da će u budućnosti rezervacija spa i wellness tretmana u hotelima biti podjednako veliki izazov kao i rezervacija večere u ekskluzivnim restoranima.

tumagazin.rs

 

Check Also

maxresdefault

Balkantrip TV : EMISIJA OD BANJE DO BANJE VILINA VLAS

    BalkanTrip TV Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i  pridružite se u našoj  Viber zajednicu.     Best …

Powered by Master Media (TM)