Breaking News
Home / RS - BIH / Aktuelnosti RS - BIH / Srpska dobila enciklopediju

Srpska dobila enciklopediju

img_0557.jpg

Predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku danas u Banjaluci svečano je uručen prvi tom Enciklopedije Republike Srpske. Enciklopediju mu je uručio predsednik Akademije nauka i umetnosti RS Rajko Kuzmanović.

Povodom ove prilike predsednik Srpske je istakao da je veoma značajno što je objavljena Enciklopedija Republike Srpske, radi trajne zaštite identiteta RS – istorije, kulture, tradicije, jezika i pisma.

Dodik je u razgovoru u Banjaluci sa predsednikom Akademije nauka i umetnosti Republike Srpske Rajkom Kuzmanovićem ocenio da je Enciklopedija RS jedan od najznačajnijih, najvećih i najzahtevnijih projekata u Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsednika Srpske.

S druge strane, predsednik Akademije nauka i umetnosti RS Rajko Kuzmanović informisao je tokom sastanka predsednika Republike Srpske o sadržaju Enciklopedije, kao i pripremama na izradi njenog drugog toma, od ukupno pet.
Novosti.rs

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

zSHktkqTURBXy85NGU4OTNjNWU0YTliY2U3ZjlkZGZkOTZiZDQ5ZTdjNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

RECEPT ĆE BITI OBAVEZAN I ZA BRUFEN Zdravstvena inspekcija češlja apoteke u Srpskoj

Rapten K, analgin 500 mg, brufen 400 mg, rapten duo i hloramfenikol samo su neki …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)