Breaking News
Home / Visegrad / Politika Višegrad / Spomenko Stojanović nosilac hercegovačke liste DNS-a za NSRS

Spomenko Stojanović nosilac hercegovačke liste DNS-a za NSRS

spok1-720x400

 

Regionalni odbor Demokratskog narodnog saveza Hercegovine utvrdio je  na sastanku u Višegradu listu kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlamentarnu skupštinu BiH. Za nosioca kandidatske liste za poslanike u NS RS iz izborne jedinice devet, koja obuhvata opštine od Trebinja do Višegrada, imenovan je predsjednik Regionalnog odbora Spomenko Stojanović iz Foče.

Između ostalih, na listi su i Mile Perić iz Višegrada, kao i Vesna Bodiroga iz Foče. Stojanović je istakao da su sve odluke Regionalnog odbora donesene jednoglasno. „Naš realan cilj na predstojećim Opštim izborima, na osnovu svih pokazatelja o rastu rejtinga DNS-a, je da iz ove izborne jedinice dobijemo narodnog poslanika.

Očekujemo i rast broja glasova za Parlamentarnu skupštinu BiH“, rekao je Stojanović. Regionalni odbor je predložio i dva kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jediice tri, a to su Srđan Drašković iz Foče i Bojan Šapurić iz Trebinja. Pedsjednik Opštinskog odbora Višegrad Mladenko Tasić naveo je da će konačna lista kandidata za ovaj nivo vlasti biti utvrđena na sjednici Centralnog izbornog štaba DNS-a za regiju od Zvornika do Trebinja.

foca24.info

Check Also

snsd

OO SNSD Višegrad : Čestitka svim ženama za 8. mart

Čestitka svim ženama za 8. mart OO SNSD Višegrad čestita svim ženama 8. mart uz …

Powered by Master Media (TM)