Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / “SNSD OSTAJE SNAGA SRPSKE I NJENOG NARODA” Milorad Dodik ponovo izabran za lidera stranke

“SNSD OSTAJE SNAGA SRPSKE I NJENOG NARODA” Milorad Dodik ponovo izabran za lidera stranke

Sabor-SNSD-1

 

 

Milorad Dodik reizbaran je danas za predsjednika SNSD, a novi Glavni odbor SNSD imaće 491 člana.

Za predsjednika SNSD je, očekivano, ponovo uzabran Milorad Dodik, a za njega je glasalo svih 1.290 delegata na Saboru stranke, koji su došli iz cijele RS, Brčko distrikta i 11 opština Federacije BiH. Dodik je novinarima rekao da su svi opštinski odbori stranke jednoglasno njega predložili za predsjednika.

– Usvojili smo i novi Statut stranke, po kojem će SNSD, koji ima 192.362 člana, u GO imati 491 člana. Neki od njih će biti kooptirani u narednom periodu – rekao je Dodik i dodao da će SNSD “nastaviti kontinuitet pobjeda i širenja stranke”, te da će kao i do sada braniti interese srpskog naroda u BiH, koja se nalazi u turbulentnom periodu.

 

 

– Bitne stvari će se u BiH prelamati u bliskoj budućnositi – naglasio je Dodik.

Dodik je zahvalio delegatima na reizboru i istakao da je čast, privilegija, kao i obaveza biti predsjednik najjače političke stranke u Republici Srpskoj.

– Zajedno ćemo raditi na ostvarivanju naših ciljeva koji su poznati. SNSD ostaje snaga Republike Srpske i njenog naroda – poručio je Dodik.

 

srpskainfo.com

Check Also

786F8B0C-1623-4076-AD1F-F2C9652E4C9E

Prijevremeni izbori u devet lokalnih zajednica – Ćurić i Јerinić proglasili pobjedu (FOTO)

Biračka mjesta u Doboju, Trebinju, Ribniku, Bosanskom Grahovu, Bosanskom Petrovcu, Bužimu, Domaljevcu-Šamcu, Drvaru i Kaknju, …

Powered by Master Media (TM)