Breaking News
Home / Izbori / SNSD i SDSS potpisali sporazum, Mićić zajednički kandidat (FOTO)

SNSD i SDSS potpisali sporazum, Mićić zajednički kandidat (FOTO)

EAFB0599-5580-4D81-85A8-7093DFC930DC

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je danas sa rukovodstvom Stranke demokratske Srpske Semberije potpisan sporazum i da je dogovoreno zajedničko djelovanje na predstojećom lokalnim izborima.

Dodik je rekao da će predsjednik SDSS Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine.

– Odlučili smo da zajednički nastupimo na lokalnim izborima koja podrazumijeva modifikaciju u strukturi vlasti u Bijeljini. Mićić će biti naš zajednički kandidat sa mandatom od dvije godine, a nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD – rekao je on.

Mićić je istakao da je zadovoljan što su dvije stranke potpisale sporazum od kojeg najveću korist treba da imaju građani Bijeljine i Bijeljina.

– Siguran sam da možemo zajedničkim snagama realizovati projekte o kojima smo razgovarali i napraviti bolji ambijent u Bijeljini. Bez kompletnog jedinstva i podrške republičke vlasti nemoguće je realizovati te projekte – naglasio je Mićić.

Sastanak rukovodstva Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Stranke demokratske Srpske Semberije, koje su predvodili predsjednici tih stranaka, održan je danas u Banjaluci, u prostorijama Sekretarijata Glavnog odbora SNSD-a.
Rtrs

Check Also

1A233CFD-B6A6-443F-A935-7065EC787E77

RAST REJTINGA SNSD-A, PAD PODRŠKE SDS-U

Trećina građana u Republici Srpskoj i dalje najviše vjeruje SNSD-u, čiji je rejting u blagom …

Powered by Master Media (TM)