Breaking News
Home / Zanimljivosti / Seat uvodi novi koncept prodaje

Seat uvodi novi koncept prodaje

Seat-Butik-NS-01

Uobičajena je navika da se automobili tražite na internetu, a da se uživo pogledaju i testiraju u prodajnim salonima dilerskih kuća. Međutim, izgleda da je došlo vreme da se navike menjaju.

Poslovni modeli se danas transformišu pod uticajem novih navika potrošača i novih digitalnih mogućnosti. Zato danas imamo tzv. fast fashion, e-commerce, pop-up prodavnice, m-banking, a odmoru se kupuju preko agregatnih platformi. Inovacija je oblast po kojoj je automobilska industrija poznata, ali sama prodaja automobila danas počinje na internetu, ali se i dalje završava u auto-salonima.

Po prvi put predstavljena jevelika inovacija u pristupu prodaji automobila. Iz velike automobilske kompanije Porsche SCG koja u Srbiji zastupa robne marke Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche, lansiran je SEAT Boutique Concept. U centru grada, na mestu u koje svakodnevno može da se svrati i prijatno proćaska. Bez velikih salonskih hala, u prostoru koji više liči na urbano dizajniran café, može da se upozna SEAT brend. Novi pristup ogleda se i u underground izgledu ovog objekta jer je time ovaj brend jos bliži mladima i onima koji se tako osećaju, što je u potpunosti  u skladu sa dizajnom i naprednom tehnologijom koja može da se nađe u SEAT automobilima.

Ovaj brend iz Volkswagen porodice beleži najveći rast prodaje u Evropi. Specifičan urbani dizajn, dobro zamišljen portfolio modela i veoma atraktivna cena odgovaraju modernoj mladoj osobi, porodici, ali i onima koji imaju sportski duh. Dinamičan, a ipak opušten stanovnik gradova, SEAT je sada dobio svoje posebno mesto u Novom Sadu, u ulici Uspenska broj 1, Hotel Centar. Više na: www.seat.rs

netauto.rs

Check Also

Gorenje Grupa IFA 2018 665 l

Gorenje predstavilo nove uređaje i digitalna rešenja za pametan i pojednostavljen život

  Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2018, koji se održava od 31. avgusta do 5. …

Powered by Master Media (TM)