Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama

Saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama

mup

Na magistralnom putu M20 Foča – Goražde, u mjestu Handići, opština Foča, 30.11.2017.godina, oko 10,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice  zadobilo teže tjelesne povrede, a na vozilu nastala materijalna šteta.
Usaobraćajnoj nezgodi učestvovalo je jedno teretno motorno vozilo marke ”Man” sa prikolicom, kojim je upravljao S.V. (1982) iz Čajniča. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što je imenovani vozač usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i tom prilikom sletio sa kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač S.V. je zadobio teže tjelesne povrede.

Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o sve mu je obavješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode.

mup.vladars.net

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

mup

Pronađeno 4260 kutija različitih cigareta

Prilikom redovne kontrole vozila policijski službenici Policijske stanice Kalinovik, na regionalnom putu Kalinovik-Ulog-Čemerno, u mjestu …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)