Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rudo / Sajam domaćih proizvoda Rudo 2018

Sajam domaćih proizvoda Rudo 2018

logo-002-300x268

 

Četvrti međunarodni sajam Rudo 2018 održaće se od 22. do 24. marta na trgu u Rudom.

„Sajm domaćih proizvoda – Rudo 2018“ predstavlja manifestaciju koju Javna ustanova za turizam i sport, uz podršku opštine Rudo, organizuje s ciljem razvoja preduzetništva temeljenog na domaćoj proizvodnji.

Pored prodajno/izložbenog dijela na kojem će izlagači predstaviti svoje proizvode i usluge, organizatori su pripremili edukativni i kulturno-umjetnički sadržaj za izlagače i posjetioce sajma. Ovogodišnji sajam će, kroz uobičajen kulturno-umjetnički program poseban akcenat staviti na tradiciju i običaje koji veličaju porodične vrijednosti i poštovanje u braku.

 

Sajam  doprinosi promociji Rudog, boljem plasmanu proizvoda kao i povezivanju i razmjeni iskustava između preduzetnika i poljoprivrednika iz regiji i šire.

Dodatno, sajam promoviše i čuva od zaborava stare zanate, rukotvorine i vrijednosti koje tradicionalno njegujemo kombinujući ih sa modernim.

 

Kao i ranijih godina očekujemo veliki broj izlagača iz BiH, R. Srbije i Crne Gore i veliku posjećenost iz susjednih gradova i šire.

Utoku je otvoreni poziv izlagačima da se prijave za učešće na sajmu i trajaće do 10. marta.

opstinarudo.com

Check Also

IIwktkqTURBXy84ODEwMmIzYzRlMjBhZWVjODg0MWZiYzc5ZGJlMzAxMS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Rudo : Slavku nije omogućeno da pohađa nastavu, DANE provodi u malinjaku: “Voli da privređuje, još da se VRATI U ŠKOLU i bićemo srećna porodica!”

Rudo prati mnogo zanimljivih priča, poput one da ima reku najkraćeg toka, da je prvi …

Powered by Master Media (TM)