Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rudo / Rudo : Pronađeno vozilo koje potražuje Republika Slovenija

Rudo : Pronađeno vozilo koje potražuje Republika Slovenija

mup

Policijski službenici Policijske stanice Rudo, 10.09.2017. godine oko 01,00 časova su u mjestu Uvac, opština Rudo, lišili slobode S.M. koji je upravljao putničkim vozilom „Peugeot 206“ i K.J. iz Priboja, koji je upravljao PMV „Peugeot 207”.

Naime,policijski službenici su  na osnovu prethodno dobijenih operativnih saznanja zaustavili i kontrolisali putničko vozilo marke „Peugeot 206“, slovenačih registarskih oznaka kojim je upravljao S.M. (1996) iz Priboja i tom prilikom provjerom u bazi Interpola utvrdili da se radi o vozilu koje potražuje Rebublika Slovenija zbog krađe, a u pratnji pomenutog vozila kretalo i vozilo „Peugeot 206“ kojim je upravljao K.J. iz Priboja.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je dao usmenu saglasnost da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju i rasvetljavanju krivičnog djela „Prikrivanja“. Predmetno vozilo je privremeno oduzeto i deponovano.

mup.vladars.net

Check Also

fAMk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpJN01EQV8vZDQ2Mjk5YTJmY2U0NWFhOTBlN2YzZmFlOGQ1ZWY5ZjQuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Lekari mu se pet dana BORILI ZA ŽIVOT: Preminuo POLICAJAC HEROJ koji je iz kanjona SPASAO DJEVOJKU

Pripadnik Granične policije BiH Radoš Drakula (42) iz Rudog, koji je teško povređen u nesreći …

Powered by Master Media (TM)