Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Regionalna akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Policijske uprave Foča

Regionalna akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Policijske uprave Foča

radar

U cilju poboljšanja stanja saobraćaja, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Foča od 17. marta do 25. marta 2020. godine policijski službenici će sprovoditi regionalnu akcija pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila.

Regionalna akcija kontrole saobraćaja sa akcentom na brzinu kretanja biće realizovana uz korištenje   radarskog uređaja  koji će biti korišten u automatskom modu. Tom prilikom  se neće vršiti zaustavljanje vozila već će se nakon zadavanja parametara kontrole brzine pratiti rad uređaja, a obavještenje o učinjenom prekršaju  koji je evidentiran biće dostavljeno na prijavljenu adresu prebivališta vlasnika vozila.

Policijska uprava Foča apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i  propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da  ne započinju vožnju i ne upravljaju  vozilom pod dejstvom alkohola.

mup.vladars.net

Check Also

90705463_661918644570250_5462441670224117760_o

Radio Višegrad : U emisiji “Mozaik dana” poslušajte razgovor sa doktorom Goranom Lončarevićem, specijalistom pneumoftiziologije

  U emisiji “Mozaik dana” sutra (subota 28. mart) poslušajte razgovor sa doktorom Goranom Lončarevićem, …

Powered by Master Media (TM)