Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Rasvetljeno krivično djelo Razbojništvo počinjeno nad sirijskim državljanima

Rasvetljeno krivično djelo Razbojništvo počinjeno nad sirijskim državljanima

68576903 (1)

Policijski službenici Policijske uprave Foča su nakon preduzetih kriminalističkih mjera i radnji iz svoje nadležnosti rasvjetlili krivično djelo Razbojništvo koje je prijavljeno 05.11.2018. godine oko 20,45 časova, koje je počinjeno od strane dva NN lica nad državljanima Sirije S.A.A. i S.A.A. u mjestu Dragočava, opština Foča.

Oštećena lica su prijavila da su ih dva NN lica  nasilno uz upotrebu oružja uvukli u PMV „Passat“, te im uz prijetnju oružjem otuđili oko 2.000,00 Eura i manju sumu konvertibilnih maraka, te tri mobilna telefona nakon čega su im nanijeli tjelesne povrede u predjelu cijelog tijela, a potom ih sa vozilom odvezli sa područja Foče u mjesto Brod na Drini.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naredio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju i rasvetljavanju krivičnog djela Razbojništvo.

Nakon preduzetih odgovarajućih operativnih mjera i radnji policijski službenici pronašli su izvršioce navedenog krivičnog djela I.S. i P.P. iz Foče, nad kojima će biti izvršena kriminalistička obrada, a nakon dokumentovanja, nadležnom tužilaštvu protiv istih biće podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

mup.vladars.net

Check Also

Nektar OK Fest kamp (5)

NEKTAR OK FEST 2019 Veliko interesovanje za OK kamp

      Nakon što su za samo tri sata od objave lineupa, ovogodišnjeg šestog …

Powered by Master Media (TM)