Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Pronađeno oružje kojim je osumnjičeni prijetio po život i tijelo članu porodice

Pronađeno oružje kojim je osumnjičeni prijetio po život i tijelo članu porodice

mup

Policisjki službenici Policijske uprave Foča su 26.04.2018. godine na osnovu Naredbe za pretres koja je izdata od strane Osnovnog suda u Foči izvršili pretres  kuće i pomoćnih objekata   koje koristi P.M. i tom prilikom pronašli oružje čije držanje građanima nije dozvoljeno.

 

Naime, Policijskoj upravi Foča, 25.04.2018. godine prijavljeno je nasilje u porodici u porodičnoj kući u ul. Jevrejska u Foči, te da lice P.M.. upućuje prijetnje upotrebom oružja po život i tijelo  svojoj supruzi. Dana 26.04.2018. godine izvršen je pretres u vikendici u naselju Šubi, opština Foča, vlasništvo P.M. kojom prilikom je pronađena i oduzeta automatska puška „Kalašnjikov“ i   određena količina municije različite vrste i kalibra, dok je prilikom pretresa kuće  u Foči P.M. dobrovoljno predao gasni pištolj  pripadajuću municiju.

 

            O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon dokumentovanja predmeta protiv P.M. biće podnesen Izvještaj za počinjeno krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“  i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici”.

mup.vladars.net

Check Also

IslBG

NEKTAR OK FEST 2018 Gibonni vas poziva na Tjentište 07. jula

    Zasigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U …

Powered by Master Media (TM)