Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Pronađeno oružje kojim je osumnjičeni prijetio po život i tijelo članu porodice

Pronađeno oružje kojim je osumnjičeni prijetio po život i tijelo članu porodice

mup

Policisjki službenici Policijske uprave Foča su 26.04.2018. godine na osnovu Naredbe za pretres koja je izdata od strane Osnovnog suda u Foči izvršili pretres  kuće i pomoćnih objekata   koje koristi P.M. i tom prilikom pronašli oružje čije držanje građanima nije dozvoljeno.

 

Naime, Policijskoj upravi Foča, 25.04.2018. godine prijavljeno je nasilje u porodici u porodičnoj kući u ul. Jevrejska u Foči, te da lice P.M.. upućuje prijetnje upotrebom oružja po život i tijelo  svojoj supruzi. Dana 26.04.2018. godine izvršen je pretres u vikendici u naselju Šubi, opština Foča, vlasništvo P.M. kojom prilikom je pronađena i oduzeta automatska puška „Kalašnjikov“ i   određena količina municije različite vrste i kalibra, dok je prilikom pretresa kuće  u Foči P.M. dobrovoljno predao gasni pištolj  pripadajuću municiju.

 

            O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon dokumentovanja predmeta protiv P.M. biće podnesen Izvještaj za počinjeno krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“  i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici”.

mup.vladars.net

Check Also

foca

Osuđenik iskočio kroz prozor toaleta

  Abdulah Berbić (67), koji izdržava kaznu od 20 godina zatvora zbog ubistva Rade Dojčinović, …

Powered by Master Media (TM)