Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Pronađeno 4260 kutija različitih cigareta

Pronađeno 4260 kutija različitih cigareta

mup

Prilikom redovne kontrole vozila policijski službenici Policijske stanice Kalinovik, na regionalnom putu Kalinovik-Ulog-Čemerno, u mjestu Glogovice, zaustavili su i kontrolisli putničko vozilo „Volvo“ kojim je u tom momentu upravljao V.R. (1972) iz Foče i koji je odbio da postupi po naređenju policijskog službenika i istim omogući pregled vozila, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

Izvršena je pretraga terena te je tom prilikom na području mjesne zajednice Ulog, na lokalitetu Slatina, pronađeno napušteno navedeno vozilo „Volvo'“.  O svemu je obavješten dežurni tužilac okružnog javnog  tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve neophopdne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta. Izvršen je uviđaj i i tom prilikom u prtljažniku vozila pronađeno 3810 kutija različitih cigareta, a nakon detaljne pretrage terena pronađeno je 450 kutija cigareta koje su izuzete sa lica mjesta.

Nastavljen je rad na predmetu i pronalasku lica V.R. protiv koga će u narednom periodu biti podnesen Izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivična djela „Nedozvoljena trgovina“ i „Sprečavanje službenog lica u vršenju slčužbene radnje“.

mup.vladars.net

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

mup

Saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama

Na magistralnom putu M20 Foča – Goražde, u mjestu Handići, opština Foča, 30.11.2017.godina, oko 10,00 …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)