Breaking News
Home / Susjedne opštine / Čajniče / Pronađeni izvršioci krivičnih djela „Teške krađe“

Pronađeni izvršioci krivičnih djela „Teške krađe“

mup

U saradnji sa policijskim službenicima MUP-a FBiH Sarajevskog kantona na području grada Sarajevo lišena su  slobode dva lica koja su počini dva krivična djela Teške krađe na području Policijske stanice Novo Goražde i Čajniče.
Na osnovu prikupljenih operativnih saznanja policijski službenici Policijske uprave Foča su došli do saznanja da su mogući izvršioci  krivičnih djela Teške krađepočinjena u noći 01/02.10.2017.godine  na području Čajniča i Novog Goražda, lica M.A. i H.A. iz Sarajeva.
Navedena lica su lišena slobode od strane policijskih službenika Kantona Sarajevo i predati na dalji rad policijskim službenicima Policijske uprave Foča te su isti u toku kriminalističke obrade priznali izvršenje krivičnih djela, a potom i predali otuđene predmeta: lovačku pušku, dvogled i nož. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv lica M.A. i H.A. nadležnom  tužilaštvu biće dostavljena Dopuna  izvještaja o počinjenom krivičnom djelu Teška krađa.

mup.vladars.net

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

mup

Novo Goražde : Lice lišeno slobode zbog „Krijumčarenja ljudi“

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde su, 11.10.2017.godine u 07,20 časova, lišili slobode lice Ć.Z.(1982)  …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)