Breaking News
Home / Visegrad / Humanitarne akcije / Pozovite 1411 i podržite akciju “S ljubavlju hrabrim srcima” (VIDEO)

Pozovite 1411 i podržite akciju “S ljubavlju hrabrim srcima” (VIDEO)

192838
Hiljade djece u Republici Srpskoj, koja nemaju prevoz, izlolovano je bez stručne pomoći i podrške, a ako tome nemaju pristup njih razvoj je otežan, navodi se u video-poruci humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima” od koje će sredstva ove godine biti iskorištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektuelnim poteškoćama.
Video poruka je objavljena na Instagram nalogu predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović pod čijim se visokim pokroviteljstvom tradicionalno 12. put provodi humanitarna akcija “S ljubavlju hrabrim srcima”.

– Širom Srpske žive naši drugari kojima je potrebno malo više. Malo više druženja, razgovora, igre i malo više pomoći. Od toga zavisi njihovo zdravlje i napredak. Bez prevoza, hiljade djece u Srpskoj je izolovano bez stručne pomoći i podrške. Ako tome nemaju pristup, njihov razvoj je otežan i usporen. Njihov osmjeh zavisi od nas – navodi se u video-poruci.

Da bi se pomogla nabavka prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim poteškoćama potrebno je pozvati 1411, čime se donira jedna KM.

Kao i prethodnih godina, i u ovogodšnjoj humanitarnoj akciji partneri predsjednice Republike biće djeca i mladi umjetnici iz različitih dijelova Republike Srpske, koji će svojim umjetničkim angažmanom dati doprinos uspješnoj realizaciji akcije.

RTRS

 

Check Also

174253

Počinje kampanja za humanitarnu akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”

  Kampanja za humanitarnu akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”, koja će biti održana pod visokim …

Powered by Master Media (TM)