Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rogatica / Poznata imena uhapšenih u akciji na području Rogatice?

Poznata imena uhapšenih u akciji na području Rogatice?

20181106133512_506545

 

Jedna od osoba uhapšenih juče na području Rogatice je Slaven Dakić, potvrdila je njegov advokat Belma Balijagić Džuho.

Mediji su ranije nezvanično prenijeli da su u akciji policije još uhapšeni Rade Bartula (51) sa Sokoca i Zoran Јovičić (54) iz Rogatice

Balijagić Džuho je televiziji “N1” izjavila da očekuje da će Dakić uskoro biti predat Tužilaštvu KS. Na teret mu se stavlja teška krađa.

Federalni mediji nezvanično javljaju da je Dakić od ranije poznat policiji. Navodno je jedan od 27 optuženih u predmetu “Volan” kojima se trenutno sudi na Sudu BiH. Radi se o organizovanoj grupi automafijaša iz Istočnog Sarajeva.

 

 

Podsjećamo, pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo su na osnovu operativnih informacija Državne agencije za istrage i zaštitu BiH, da se na području Sokoca kreće putničko motorno vozilo marke rendž rover, te da postoji sumnja da se radi o otuđenom vozilu izvršili blokadu saopšteno je iz MUP-a RS.

 

 

Tom prilikom je na lokalitetu Gluhovina, opština Rogatica uočeno navedeno vozilo, a u blizini vozila zatečena tri lica. Iz policije je navedeno samo da se radi o osobama inicijala S.D. (1988) iz Istočne Ilidže, R.B. (1967) iz Sokoca i Z.J (1964) iz Rogatice.

(nezavisne.com, N1)

Check Also

20190212191822-278683

Rogatički KUD održao tradicionalni koncert: Raskoš folklora u čast Sretenju Gospodnjem

  Rogatica – Kulturno-umjetničko društvo (KUD) “Sretenje”, koje funkcioniše pri Crkvenoj opštini Rogatica, priredilo je …

Powered by Master Media (TM)