Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Povećajmo bezbjednost najmlađih učesnika i „Zaštitimo djecu u saobraćaju“

Povećajmo bezbjednost najmlađih učesnika i „Zaštitimo djecu u saobraćaju“

mup

 

 

           Policijska uprava Foča će u vremenskom periodu od 24. avgusta do 23. septembra 2022. godine realizovati republičku akciju „Zaštitimo djecu u saobraćaju“ a koju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Obzirom da će se u narednom periodu povećati prisustvo djece u saobraćaju, a naročito u zonama škola, policijski službenici  će preduzeti sve  aktivnosti kako bi se omogućilo bezbjedno učešće školske djece u saobraćaju. U narednom periodu biće realizovano niz aktivnosti kao što je pojačana kontrola saobraćaja a naročito u blizini školskih ustanova i putnih pravaca kojima se kreće veći broj djece, evidentiranje prekršaja nepropisnog parkiranja u zonama škola, poštovanje odnosa pješak-vozač, kao i svih ostalih prekršaja.

Policijski službenici će najmlađim školarcima  održati predavnja u osnovnim školama u cilju promovisanja  pravila bezbjednog učestvovanja u saobraćaju.

Policijska uprava Foča apeluje na sve učesnike u  saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila, naročito u zonama škola i na taj način zaštite djecu u saobraćaju.

mup.vladars.net

Check Also

289999099633157ab8167c084904661_695x460

Jedna od najbržih lepotica Balkana i dalje je inspiracija za umetnost i sportiste

  Rađa se na crnogorskom Šćepan Polju gde se spajaju reke Piva i Tara, te …

Powered by Master Media (TM)